Osmani:Jam shumë i zhgënjyer për reagimin e Taravarit në emër të partisë së tij.

Në një ditë kur ne bëmë thirrje të gjitha partive shqiptare të bashkohen dhe të arrijmë një ëndërr të përbashkët, kjo parti vendos të nxisë urrejtje dhe frikë, duke përdorur jo më pak se Covid 19, pandeminë më të keqe globale në shekullin e kaluar si një sulm politik, ashtu si edhe kur kohë më parë uronin që shqiptarët të infektohen nëse nuk i votojnë ata.

MJERIM, TURP, Të gjithë shqiptarët habiten me busullën tuaj morale.

Njerëzit janë më të zgjuar se kaq. Ata votojnë për të refuzuar ndarjen dhe urrejtjen dhe do të votojnë për bashkimin e shqiptarëve rreth vizionit dhe qëllimeve të përbashkëta
MJAFT mbollët urrejtje dhe përçarje, është koha e bashkimit rreth qëllimeve strategjike.
———————————————————

Длабоко сум разочаран од реакцијата на Таравари во име на неговата партија.

На денот кога ги повикавме сите албански партии да се обединат и да постигнат заеднички сон, оваа партија одлучи да поттикне омраза и страв, користејќи не помалку од Ковид 19, најлошата глобална пандемија во минатиот век како политички напад, како и кога пред извесно време посакаа албанците да бидат заразени доколку не гласаат за нив.StrugaLajm

ДНО, СРАМОТА, албанците се чудат од вашиот морален компас.

Луѓето се попаметни од тоа. Тие гласаат за отфрлање на поделбата и омразата и ќе гласаат за обединување на Албанците околу заедничката визија и цели.
ДОСТА сеете омраза и разединетост, време е да се обединиме околу стратешките цели.

In : Aktuale

Loading...
loading...