Pa energji elektrike Frëngova,Kalishti,Radozhda dhe…

Që prej orës 21:30 pa energji elektrike janë shatrat Frëngovë,Kalishtë ,Radozhd,Rëmëz, lokaliteti Guri i Drerit si dhe disa objekte hotelerike që ndodhen në këtë pjesë të Strugës.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…