Pa ushqim, mes peshkaqenëve-jeta e 5 njerëzve në ishullin e largët!(FOTO)

Të qenit i zhveshur në publik dhe të notosh me peshkaqenë nuk është aq e lehtë dhe e dyta mund të konsiderohet si një nga frikërat më të mëdha.

Por, pesë eksplorues të guximshëm i kanë kombinuar të dyja, duke jetuar dy javë në një ishull të lartë, të rrethuar me ujëra plot me peshkaqenë dhe ku të gjithë zhvillojnë sulme të stuhishme.

Chris Fischer, Ky Furneaux, Ryan Holt, Steven Lee Hall dhe Eva Rupert janë të rregullt në spektaklnin e mbijetesës në rrjetin Discovery Channel,  ku eksploruesit i nënshtrohen një përvoje në ambiente të vështira pa rroba.

Rasti i tanishëm përkon me festën e Javës së Peshkaqenëve dhe pesë prej tyre janë dërguar në ishullin e lartë Andros në Bahamas për dy javë – me asgjë me vete përveç një qese të zbrazët kanavacë.

Grupi ka vetëm një burim të vërtetë ushqimi – peshk dhe ushqime tjera deti – dhe atë duhet ta kapin vetë.

Por ata përballen me konkurrencën e 40 llojeve të peshkaqenëve që jetojnë në Andros Island.

StrugaLajm
Loading…


loading…