PA ZGJIDHJEN E ÇËSHTJES SHQIPTARE , NUK DO KETË REHATI NË BALLKAN

Le ta harrojë politika qullet shqiptare dhe ajo ndërkombëtare se në Gadishullin Ballkanik dikur ilirik do ketë paqe dhe stabilitet me shqiptaret të ndarë e të copëtuar nën pushtimin mizor malazez serb maqedon dhe grek.

Padrejtesitë e bëra ndaj popullit shqiptar nga perandoria gjakatare osmane dhe fuqitë e medha për llogari të fqinjëve gjakatar nuk na lenë ne te qetë sepse ne nuk pajtohemi kurrë me ndarjen e tokave shqiptare dhe lufta jonë për çlirim dhe bashkim kombëtar do vazhdoj deri në frymën tonë të fundit mandej fëmijët tanë do vazhdojnë aty ku e lam ne !

Pa ribashkimin e Shqipërisë , pa bashkimin tonë kombëtar qetesi nuk do ketë do ketë vetëm paqe të brishtë të mbajtur nga ndërkombëtaret .

Nuk mund ketë paqe duke u shtypur shqiptaret në viset e tyre autoktone , nuk mund kërkojnë maturi vetepermbajtje nga ne ndërkombëtaret kur ndodhin Kumanovat e përgjakshme shqiptare liridashese .

Nderkombetarizimi i çështjes çame dhe viseve tjera nën robëri po i trazon armiqet dhe hijenat shqipefolese renegatet e kuinslinget sepse uragani shqiptar për çlirim dhe bashkim kombëtar nuk do ndalet kurrë deri në realizimin e amanetit të dëshmoreve dhe brezave të terë të sakrifices të popullit heroik shqiptar i cili terë jetën e tij ka mbrojtur identitetin e vet truallin e vet pa i renë në qafë kujt e kjo sjellje e mirë e jona na ka kushtuar .StrugaLajm

Vetëm kur të zgjidhjet çeshtja shqiptare në terësi , do ketë stabilitet ndryshe Ballkani do jetë fuqi baroti që mund të plas çdo moment.

ERALD SELCA

In : Aktuale

Loading...
loading...