Pajazit Saliu bashkohet me FC. Struga Trim&Lum

Përforcimi i rradhës për ekipin tonë
FC Struga Trim Lum dhe Pajazit Saliu
nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

WelcomeSaliu ⚪️🔴

forcaStruga 💪

Loading...
loading...Loading…


loading…