Paralajmërime për bombë në disa objekte në Ohër

Ohër, 28 shkurt – Në disa objekte afariste në zonën industriale në Ohër dhe një shkollë mëngjesin e sotëm kanë marrë njoftime të rreme për vendosjen e bombave, konfirmojnë nga SPB e Ohrit.StrugaLajmStrugaLajm

Sipas informacioneve, nxënësit janë evakuuar, ndërsa autoritetet janë duke kërkuar në terren.StrugaLajm

Nuk janë dhënë më shumë detaje për raportimet për bombë, përveç se bëhet fjalë për një shkollë dhe një sallë fabrike.

In : Aktuale

Loading...
loading...