Pare me thasë/ Shikojeni si mbulohet në lekë këngëtari shqiptarë në Amerikë (Video)

Këngëtari shqiptar, Gëzim Nika ka festuar para pak ditësh 35 vjetorin e karrierës së tij muzikore në SHBA, aty ku jeton prej disa vitesh. Gjatë koncertit të zhvilluar në një nga skenat e SHBA, këngëtari është ‘mbuluar’ më para.

Në disa foto të publikuara nga të pranishmit shihen dollarë të shumtë gjatë kohës që këndon Gëzim Nika, ndërsa mblidhen dhe futen në një thes
të zi.

Gjatë këtij koncerti kanë marrë pjesë emra të njohur të muzikës shqiptare si dhe personalitete të tjera.

StrugaLajm
Loading…


loading…