Partia turke TDP:Nuk mbështesim Ziadin Selën

Partia TDP nëpërmjet kryetarit të saj Bejcan Iljaz njofton që partia TDP në nivel republikan vazhdon bashkëpunimin me BDI-në dhe në të njëjtën kohë njofton të gjithë se nuk kemi firmosur si parti marveshje për bashkëpunim dhe për përkrahjen e Zeadin Selës, dhe informacioni për përkrahjen e Zeadin Selës në Strugë është vendim individual kështu që ne si parti kemi orientimin tonë në ditët në vijim do vendosim me cilin subjekt do bashkëpunojm. Do të kemi njoftim tjetër dhe do jemi të hapur për bashkëpunim dhe në të njëjtën kohë vijojn bisedimet për të caktuar cilin kandidat do mbështesin për zgjedhjet lokale 2017.

Lajm i derguar nga Shtabi i BDI- Struge

 

In : Aktuale

Loading...
loading...