Partitë politike duhet të pastrohen nga mbetjet e Kumrovecit!

Shkruan: Elita Masha

Kam gjetur një thesar, kopje te librit te z. Bardhyl Mahmuti qe dikur UDB- ja dhe këlyshët e sistemit e kanë penguar botimin!

Aty janë me emëra, mbiemra dhe delikte të gjithë bashkëpuntorët e sistemit dhe keqbërësit e shqiptarëve.

NUK MJAFTOHEMI VETĒM ME DOKUMENTARE DHE FAKTE QË SË SHPEJTI DO TË JENË PUBLIKE, LIGJ PËR LUSTRIM DHE PASTRIM TË PARTIVE POLITIKE NGA MBETJA E KUMROVECIT.

Shqiptarët janë materialisht të varfër por s’janë të marrë !

sluzba po dobësohet, gjeni vend vetes, një nga një do gjendeni mbrapa grilave, aty ku meritoni !

Loading...
loading...

Loading…


loading…