Pas shkarkimit të Qazimoskit me Këshillin do të drejtojnë Risto Qurkoski dhe Din Istrefi!

Pas shkarkimit që këshilltarët komunal i bënë kryetarit të deritashëm të Këshillit të Strugës në karriken bosh të të parit të këtij institucioni u ulë këshilltari më i vjetër që në këtë rast ishte Risto Qurkoski nga LSDM .Jozyyrtarisht nga ana e administratës komunale që mbulon Këshillin  potencohet  se pavarsisht që tashmë mandati i këtij organi është drejt ezaurimit me seancat do kryesojnë dy këshilltarët më të vjetër Risto Qurkoski dhe Dini Istrefi sipas një marrëveshje .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...