Pendarovski: Opozita shqiptare me rejting të barabartë me partitë shqiptare në Qeveri?!


Pendarovski: Sondazhet e nxjerin opozitën shqiptare, të barabartë me partitë shqiptare në pushtet!

Koordinatori i Maqedonisë në NATO njëherit edhe kandidati i LSDM për president shteti Stevo Pendarovski, në 1TV foli për zgjedhjet presidenciale qe do të mbahen ne Maqedoni.

StrugaLajm

Pendarovski tha se për presidentin e ardhshëm janë të domozdoshme votat e shqiptarëve, dhe se nje president qe do mar perkrahjen e te gjuthe etniteteve ai do ta reflektoj dhe do te përfaqesoje Maqedoninë reale.

Pendarovski deklaroi se nësë i analizoni votat e opozitës shqiptare karshi partive shqiptare në Qeveri sipas sondazheve janë gjysëm gjysëm, duke lënë të kuptohet se nuk jane tê është e mjaftueshme votat e partive shqiptare në pushtet për ta zgjedhur sigurte kandidatin e ardhshëm i cili do të ishte nga LSDM por i mbështetur nga partitë tjera të koalicionit.

In : Aktuale

Loading...
loading...