Pengmarje në bankën e falimentuar Eurostandard, klineti kërkon paratë e tij

Sot ka ndodhur një dramë e vërtetë e pengmarrjes në një filialë të bankës së falimentuar Eurostandard, të biznesmenit Trifun Kostovski. Siç informoi Ekonomski Lider, një qytetar në Kavadar është future në bankë dhe ka kërkuar 500 mijë denarët (rreth 8 mijë euro), përcjell INA.

Pasi nuk ka arritur t’i marë paratë, ai ka marë pengje por nuk dihet sa persona. Në fotografi të siguruar nga EL, vërehet edhe intervenimi i policisë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...