Për 1 denarë për litër rritet nafta dhe benzina

Komisioni Rregullator për Energjetikë i ka publikuar çmimet e reja të derivateve.

Çmimi i EURO-SUPER 95 dhe EURO-SUPER 98 do të rritet për 1 denarë për litër, pra tani do të shiten 62.00 denarë, gjegjësisht 63.50 denarë.

Edhe çmimi i EURO-DIZEL-it do të rritet për 1 denarë, gjegjësisht prej mesnatës do të shitet për 48 denarë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...