Për 9 denarë ulen çmimet e produkteve të qumështit

Ngrihet, gjegjësisht ulet çmimi i brumërave për 15 për qind, krahasuar më çmimin që ishte nëpër dyqane më 1 mars 2023, gjegjësisht për 8 deri në 9 denarë, kështu deklaroi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski. Sipas tij shlyhen të dhënat doganore për import të këtyre produkteve për periudhën nga 13 marsi deri më 31 maj 2023.

Kovaçevski gjithashtu informoi se për 10 për qind ngrihen dhe ulen çmimet e disa produkteve të qumështit.StrugaLajm
Loading…


loading…