Për vendin e dytë ‘’lufta’’ e ashpër ndërmjet Merkos dhe Ashtalkovskit

 

Lufta per vendin e dyte ne zgjedhjet komunale ne Struge tashme eshte zhvendosur per vendin e dyte.Informacionet e para nga BDI thone se ne raundin e dyte kandidati I tyre eshte me disa vota me shume se ai i LSDM-se nderkohe nga LSDM thone se kandidati I tyre eshte para me disa vota.(Strugalajm.com)StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...