Përdhunohet 15 vjecarja në Strugë

Ministria e Punëve të Brendshme, ka informuar Strugalajm.com se më 9 gusht 2018 në ora 20:00 në Stacionin policor të Strugës, S.J. (37) nga Shkupi raportoi se po atë ditë rreth orës 15.00 në Strugë, në shtëpinë e F.N. ku qëndron me familjen e tij, S.XH (39) nga Shkupi kryen veprime seksuale ndaj vajzës së tij 15 vjeçare. Nga punonjësit e policisë S.XH. u gjet dhe u ndalua në  Stacionin policor, ku u konstatua se po vuante dënimin me burg. Janë marrë masa për të qartësuar plotësisht ngjarjen.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…