Përfundon procesi i legalizimit të dy xhamive në Veleshtē

 

Sot Kryetari i Komunës së Strugës, Mustafa Zabzuni priti Myftiun e Strugës ,z . Salim Sulejmani, Kryetarin e Bashkësisë Lokale Veleshtë, z. Baki Kupa si dhe imamin e këtij fshati Abdulkadri Sheji për dorëzimon e dokumentacionit, përkatēsisht legalizimin xhamisë në qendër dhe ajo e njohur si xhamia (teqe) e shehlerëve.

Mysftiu i Strugës, z. Sulejmani e falenderoi kryetarin për kryerjen e kësaj procedure, me ç’rast kjo pronë do t’i takojë përjetë e mot besimtarëve në Veleshtë.(Strugalajm.com)

received_10213288824523868 received_10213288825163884StrugaLajm

 

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...