Përkujtim për Irmete Nasufi

07.05.1944 – 09.06.2013
E kobshme ishte ajo ditë, që ti u ndave fizikisht nga ne.
Kaluan katër vite pa Ty, por ti jeton thellë në zemrat tona.
Na mungon në çaste hidherimi dhe gëzime familjare.

Te perkujtojmë me mall:
Bashkëshorti Zuhdi me vajzat :
Violeta, Vjollca, Vlora, Premtime, Valbona, Alberta bashkë me dhëndurët nipërit dhe mbesat.StrugaLajm
Loading…


loading…