Përsëri do të valojë flamuri në Çamëri-Musa Musai

Nga M. Musai

Përshëndetje pjesa më e dhimbshme e kombit Çamëri,
të kam shëtit në çdo cep Çamëri,
të kam qarë për dhimbjet tua Çamëri,
të kam puthur si djali nënën Çamëri.

Ska më të bukur se ti Çamëri,
mbi të gjitha je Shqipëri Çamëri,
me zemër dhe shpirt, jam për ti Çamëri,
rrite sokola dhe trimëresha Çamëri.StrugaLajm

Nuk do të mbajmë zi për ti Çamëri,
i mjer është ai që nuk derdh gjak, për ti Çamëri,
përsëri do të valoj flamuri në Çamëri,
përjetësishtë e jona do bëhesh dhe je Çamëriiiiii…

In : Aktuale

Loading...
loading...