Personi i mbytur në liqen në Strugë është nga Gradeci i Gostivarit

Personi që po kërkohet në liqen në afërsi të plazhit qendror është nga Gradeci i Gostivarit.Siç bëjnë të ditur dëshmitarët okular ai është futur në liqen bashkë me të fejuarën e tij me varkë me pedale.Në një momentë ai hidhet nga varka dhe nuk duket mbi ujë tregon për Strugalajm.com Burhan Sulejmani i cili në atë moment ishte badhkë me familjen në një varkë tjetër .Ai potencon se pavarsisht se u kërkua ndihmë me vonesë erdhi ndihma.Aktualisht në vendngjarje eshtë policia dhe po kërkohet trupi .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...