Piloti Nehat Osmani nga Struga, gjithmon gjatë fluturimeve me flamurin shqiptar

Piloti Nehat Osmani nga Tateshi i Strugës i cili në udhëtimet e tija ndërkombëtare gjithmon mban me vete plisin dhe flamurin shqiptar. #Respekt 🇦🇱🇦🇱

Loading...
loading...Loading…


loading…