Plaku shqiptar sillet si në kohët e “moçme” në Zvicër, shikoni ç’i bën gruas

Një shqiptar 63 vjeçar është dënuar nga Gjykata e Qarkut në Cyrih me 7 vjet e gjysmë burg për përdhunim të shumëfishtë dhe dhunë seksuale të ushtruar ndaj bashkëshortes së tij.

Ajo që është e veçantë në këtë proces gjyqësor, përveç peshës së dënimit, është shpërfaqja gjatë procesit gjyqësor, e mentalitetit të shqiptarit të dënuar, që gazeta “NZZ” e vë në pah në raportimin e saj.StrugaLajm
Loading…


loading…