Plasari: Sorosi, ky këlysh kurve, erdhi në Shqipëri nga p…i s’ëmës për të më sulmuar

I ftuar dje në emisonin e Adi Krastës në TCH, studiuesi Aurel Plasari ka shprehur troç mendimin e tij për George Soros dhe përplasjen e madhe që pati me të në vitin 1993.

“Më 1993 ky njeri, ky individ, ka ardhur në Shqipëri nga p… i s’ëmës për të më sulmuar mua. Pra ky këlysh k…, – këtë shprehje e kam nga Kryeshërbëtori ynë, – vinte në atdheun tim për të më sulmuar mua!”­ tha Plasari.

“Më 1993 ky njeri, ky individ, ka ardhur në Shqipëri nga p… i s’ëmës për të më sulmuar mua. Pra ky këlysh k…, – këtë shprehje e kam nga Kryeshërbëtori ynë, – vinte në atdheun tim për të më sulmuar mua! A e përfytyron të mund t’i shkoja unë atij në ShBA dhe ta sulmoja?! Unë thosha që nuk mund të japin mësim në Universitet studentë pa diploma, nga ata që promovonte Sorosi i mbështetur nga vegla e tij në Shqipëri ambasadori i atëhershëm…”. Mund ta ndjekë kush është i interesuar edhe për “mitin e ambasadorëve” etj./PanoramaStrugaLajm

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...