Po me Abdulla Qazimin cpatet?

Qytetaret e Struges si problem madhor te ketyre dhjete diteve te fundit e kane deponine e jo shkarkimin e Abdulla Qazimit ,veprim ky i cili nuk luan ndonje rol te rendesishem ne fund te mandatit te kesaj perberje te keshillit te Struges. Cili eshte mesazhi i shkarkimit te A.Q;eliminim i atyre qe mendojne ndryshe apo vardisje politike ndaj nje grupimi tjeter “ne emer te kauzes shqiptare”. Te eliminosh ate person i cili para kater vitesh dha kontributin numer nje ne ngritjen e ketij pushteti lokal ne Struge do te thote te eliminosh vetvetet. Qytetaret e Struges kane nevoj per politika transparente dhe jo politika te pazareve te ulta politike dhe ata do te dine te vlersojne te miren dhe transparenten dhe do ti denojne politikat e keqija qe per synim kane marjen e pushtetin me cdo kusht dhe jo interesat e qytetareve.

Egzon XhaferiStrugaLajm
Loading…


loading…