Polic edhe nga Maqedonia në Shqipëri për të siguruar turistët

Zv/ministri i MPB-së, Agim Nuhiu u shpreh se nga 1 korriku polic nga Maqedonia do të kujdesen për sigurin e turistëve  në bregdetin shqiptar, përcjell TetovaSot.

“Për qytetarët e Maqedonisë që do të pushojnë në bregdetin shqiptar për herë të parë do të kujdesen policë nga Maqedonia. Për periudhën 1 korrik deri 30 gusht atyre do t’ju dalin në ndihmë zyrtarët e policisë nga Ministria jonë për çështjet nga fusha e krim policisë dhe trafikut rrugor. Kjo mbështetje rezultoi nga Protokolli midis Ministrisë së brendshme të Maqedonisë dhe Shqipërisë për bashkëpunim gjatë sezonit turistik!” thotë Nuhiu.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...