Policë nga Shqipëria në Strugë, patrullojnë bashkë me ata të Maqedonisë (Foto)

 

Në kuadër të marrëveshjes dy palëshe,ndërmjet Ministrive të Brendsme të Shqipërisë dhe Maqedonisë edhe sivjet ka filluar patrollimi i përbashkët në Strugë, ndërmjet dy policive.Tashmë në Strugë, si rezultat i kësaj marrëveshje është vera e dytë që  policë i Shqipërisë, patrullon bashkë me atë të Maqedonisë ,në rrugët e qytetit të Strugës.Gjatë ,patrollimit të sotshëm pjesë e marshutës ishte dhe komandanti i Stacionit të policisë në Strugë,Valon Hani.Gjithashtu, edhe policë të Maqedonisë pritet të patrullojnë në destinacionet turistike të Shqipërisë që frekuentohen nga turistë nga Maqedonia .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…