Policët nga Shqipëria ”zbarkojnë” në Strugë !

 

Me pjestarët e efektivit të policisë së Shqipërisë që po patrollojnë për herë të parë në Qytetin e Strugës dhe Ohërit për periudhën e sezonit turistik.
Ndjesi vëllazërie!
Marrëveshja midis Ministrive të Brendshme të Maqedonisë dhe Shqipërisë po jetësohet!

(Postim nga Zvministri i MPB, Agim Nuhiu)StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...