Polici merr speca me thasë nuk i paguan, por e pëson keq

Një polic është suspenduar nga puna pasi nga shitës të specave ka marrë thasë të mbushur plotë e pa mos u paguar as edhe një qindarkë.

Sipas informatave, rastin e ka raportuar kolegu i tij, i cili ka qenë edhe dëshmitarë i rastit. Pas kësaj polici është suspenduar nga puna.

Pos tij do të suspendohen edhe katër policë tjerë pasi te ata janë gjetur alkool pas kontrollit të brendshëm në njësinë për shpërndarje të shpejtë.StrugaLajm

“Kontrollet bëhen me qëllim vendosjen e rendit dhe të rritjes së diciplinës së punës”, thonë nga MBP.

In : Aktuale

Loading...
loading...