Policia e Strugës padi ndaj 19 vjeçarit, shkeli orën policore

Për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e një vepre penale “Mosveprim në përputhje me rregullat shëndetësore gjatë një epidemie”,Njësia për Punë të Brendshme Strugë ngriti kallëzim penal kundër B.O (19) nga fshati Llabunishtë i Strugës. Gjatë kontrollit të kryer në fshat në 09.05.2020 rreth orës 22:00, oficerët policor hasën personin e raportuar i cili nuk kishte leje të lëshuar nga autoriteti kompetent për lëvizje në orë policore e cila ka për qëllim parandalimin e përhapjes dhe mbrojtjes së popullatës nga sëmundja infektive COVID-19. Zyra për marëdhënie me publikun.

Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...