Policia e Strugës padit 51 vjeçarin për evazion fiskal

Më 02.07.2020, pas një urdhri me shkrim të marrë më parë nga Gjykatës i Procedurës paraprake, është kryer bastisje në një garazh e vendosur në rrugen ,,Makedonska,, në Strugë, e përdorur nga VM (51) nga Korça-Republika e Shqipërisë. Gjatë bastisjes janë gjetur dhe konfiskuar dyzet e dy kuti kartoni të duhanit ,,VIRGINIA ORIGINAL,, katër kuti me 43 lenta të tabletave ,,EXIPTOL ALBENDAZOLE,,600 mg, tetë shishe qelqi me lëng të panjohur dhe një tubë plastike gjithashtu me lëng të panjohur. Për shkak të dyshimit të bazuar se bëhet fjalë për vepër penale “evazion fiskal” sipas nenit 279 të Kodit Penal, V.M. është privuar nga liria dhe kundër saj do të ngrihet padi e duhur. Sektori për Punë të Brendshme Ohër.

Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina IslamiStrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...