Policia: Mësuesja ka shitur “mall” jashtë orarit të punës

Policia nga SPB Shkup dhe departamenti i krĩmĩnalistikës árrestuán pesë persona të cilët shisnin drògë në banesa me qira në Qendër dhe Gjorçe Petrov, ka njoftuar zëdhënësi i policisë, Toni Angellovski.

Për një diler, zëdhënësi i MPB-së konfirmoi se bëhet fjalë për mësuese e shkollës fillore dhe se shiste drògë jashtë orarit të punës.

Të árrestuárve iu gjet një laborator për ámfetmáinën dhe drògën me vlerë gjysmë milionë euro.StrugaLajm
Loading…


loading…