Policia po ruan tabelat e reja me mbishkrimet Maqedonia e Veriut


Policia po kujdeset dhe po ruan tabelat me mbishkrimet Republika e Maqedonisë së Veriut në vendkalimet kufitare. Pjesëtarë të policisë po rrin aty nga 24 orë, për shkak të rrezikut të shkarravitjes apo dëmtimit të tyre.

Tabelat janë vendosur në të gjitha vendkalimet kufitare, por edhe në autostradën “Miqësia” në Korridorin 10, ku lëvizin ekipe mobile policore. 

In : Aktuale

Loading...
loading...