Policia:Incidenti në Ohër ndalohen dy persona i treti në kërkim

Policia ka ndaluar dy persona dhe po merr masa për gjetjen edhe të një personi tjetër i cili dyshohet si autor i mundshëm i veprës së dënueshme ‘’Tentim për Vrasja’’ që ndodhi dje rreth orës 13:45 minuta në Ohër në bulevardin ‘’Turistik’’.Stefan Dimoski zëdhënës i policisë në Ohër informon se policia rreth orës 17.00 ka ndaluar dy persona të cilët në momentin që ka ndodhur kjo vepër e dënueshme kanë qënë bashkë me autorin e mundshëm.
Sipas Dimoskit autori i veprës ‘’Tentim për Vrasje’’ka shtir drejt të plagosurit në momentin që ai është takuar me dy të ndaluarit dhe është larguar nga vendngjarja me makinë .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…