Policia:Njoftimet për bombë në shkollat e Strugës janë të rreme

Ministria e Punëve të Brendshme informon opinionin se janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme në lidhje me raportimet e sotme nga 16 shkolla në Shkup, dy në Kumanovë dhe nëntë në Strugë pas marrjes së mesazheve në adresën e emailit me kërcënim për një mjet shpërthyes të vendosur. dhe është konstatuar se bëhet fjalë për kallëzime të rreme.

StrugaLajm
Loading…


loading…