Pollozhani:E vërteta për rastin e Kumanovës duhet të dalë në shesh

‘Ratin e Kumanoves” e montoi Qeveria Gruevski!
Këte e deklaroi kryeministri Z. Zaev ne daten 04.12.2017 ne Komunen Qender ne Lagjen Kapishtec ne nje takim me qyteteret.

E verteta duhet te dale ne shesh per arsye se:

-Opinioni nuk e din kush ishte organizatori i dhe udheheqesi i “rastit te Lagjes se Trimave”?.
-Cili ishte motivi i veprimit?.
– Nuk dihet cili nga tete policet e vrare me armen e cilit anetar te grupit eshte vrare (opinioni nuk e din a eshte bere balistika e armeve)?
-Pushteti i ka likuiduar dy anetare te grupit pasi ata jane dorezuar. ( kjo duket nga emrat e dy te likuiduarve, te cilet kane qene ne listen e te arestuarve, liste, te cilen MPJ e Maqedonise ia ka derguar MPJ te Kosoves)
-Si kualifikohet veprimi kur nje helikopter gjuan ne nje vendbanim ne caqe te pa selektuar.
– Qe te dale ne shesh e verteta, Keshilli i Familjareve te akuzuarve, i perkrahur nga Shoqata joqeveritare dhe qytetare, kerkon rikualifikim dhe rigjykim te ,,rastit”, deri atehere kerkojme solidarizim nga qytetaret gjate protestave, te cilat nuk do te ndalen deri ne zbardhjen e plote te ketij kostruksioni politik me pasoja tragjike.
(Ka shkruar ne facebook veprimtari SHpetim Pollozhani)StrugaLajm
Loading…


loading…