Predikuesi amerikan: Koronavirusi është ndëshkimi i Zotit për abortet dhe martesat…

Predikuesi konservator Pat Robertson beson se koronavirusi është mënyra e Zotit për të ndëshkuar njerëzimin për abortet dhe të drejtat e homos eksualëve.

Ai ka theksuar së fundmi se se Zoti nuk do të ndalojë pandeminë deri sa njerëzit të heqin dorë nga mënyrat e tyre të djallëzuara, duke iu referuar homos eksualitetit dhe gjërave të tjera të tmerrshme.
Gjatë një emisioni, ai është pyetur nga pyetet nga publiku: Si mund ta shërojë Zoti tokën tonë dhe t’i falë mëkatet kur aborti dhe martesa e të njëjtit seks janë ligje dhe shumë njerëz janë anti-Izrael.Robertson përgjigjet:

“Ne nuk po bëjmë kthesë edhe pasi kemi kryer gjëra të tmerrshme. Ne kemi prishur besëlidhjen që Zoti bëri me njerëzimin. Ne kemi marrë jetën e të pafajshëmve, kemi vrarë dhjetra miliona njerëz. “Ne kemi lejuar që kjo plagë e tmerrshme të përhapet në të gjithë shoqërinë tonë.”

Loading...
loading...Loading…


loading…