Preket parku i Strugës,ndërtohet te kisha te Pallatit i Kulturës!

Qytetarë nga Struga deri te Strugalajm.com kanë përcjellur shqetësimin se te kisha në afërsi të Pallatit të Kulturës kanë filluar punime që kanë prekur edhe hapësirën e parkut.Sipas tyre aty po montohet një objekt metalikë që bien ndesh me arkitekturën e këtij objekti kulti.Punimet sipas tyre kanë filluar para disa ditëve dhe kanë prekur parkun një pjesë parkut.Qytetarët që denoncuan rastin nuk ishin në gjendje të thonë se kush qëndron pas këtij ndërtimi .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…