Prespani kapet me kokainë

– “SPB-Ohër ka paraqitur kallëzim penal kundër F.Sh.(26) nga Resnja, për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprës penale të “prodhimit dhe vendosjes së paautorizuar në treg të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe. prekursorët”. Gjatë kontrollit të kryer në një lokal nate në rrugën “Stiv Naumov” në Ohër, zyrtarët policorë tek ai kanë gjetur dhe konfiskuar kokainë, e destinuar për shitje të mëtutjeshme”, bën të ditur zëdhënësi i SPB-së së Ohrit, Stefan Dimoski.

StrugaLajm
Loading…


loading…