Prilli vendimtar për Struga Trim Lum

🔴⚪ Muaji prill rezulton të jetë shumë i zjarrtë për ekipin e Struga Trim Lum. Ekipi ynë brenda 24 ditëve do të zhvillojë plotë 7 ndeshje, 6 prej të cilëve në kampionat dhe një në kuadër të Kupës së Maqedonisë, ku edhe synojmë të shkruajmë historinë.
🔴⚪ Gjithçka nis me ndeshjen kampionale kundër Bellasicës me 4 prill, për të vijuar më pas ndeshja e Kupës kundër Sileksit me 7 prill, ndërsa këtë muaj e përfundojmë me ndeshjen si vendas kundër FC Shkupit.

🟥◻️ STRUGA TRIM LUM – BELLASICA
0️⃣4️⃣.0️⃣4️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ – LPFMV


🟥◻️ STRUGA TRIM LUM – SILEKSI
0️⃣7️⃣.0️⃣4️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ – Kupa ½ e finales


🟥◻️ BOREC – STRUGA TRIM LUM
1️⃣1️⃣.0️⃣4️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ – LPFMV


🟥◻️ STRUGA TRIM LUM – RABOTNIÇKI
1️⃣4️⃣.0️⃣4️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ – LPFMV


🟥◻️ STRUGA TRIM LUM – PELISTERI
1️⃣8️⃣.0️⃣4️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ – LPFMV


🟥◻️ MAKEDONIJA GJ.P – STRUGA TRIM LUM
2️⃣5️⃣.0️⃣4️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ – LPFMV


🟥◻️ STRUGA TRIM LUM – FC SHKUPI
2️⃣8️⃣.0️⃣4️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ – LPFMV

forcastrugatrimlum

TiJeDashuriaJonë ❤️🤍❤️🤍❤️🤍_____________________________

Loading...
loading...Loading…


loading…