Proaqua lajmëron: Shkaku i shiut, uji sot është i turbullt në Strugë

 

Ndërmarrja Proaqua lajmëron qytetarët e Strugës dhe rrethinës se për shkak të rreshjeve të mëdha të shiut për pije uji është i turbullt.Proaqua njofton se po merr aktivitete për tejkalimin e kësaj situate si dhe klorifikimin e ujit në funksion të pastrimit.(Strugalajm.com)

 

 StrugaLajm

 

 
Loading…


loading…