Procedohet strugani për ofendim dhe bërtitje ndaj policit

Më 03.04.2021 rreth orës 16:00, në rrugën “JNA” në Strugë, (52) nga një fshati i Strugës , bëri prishjen e rendit dhe qetësisë publike duke bërtitur ndaj një zyrtari policie. Ai është ndaluar në stacion policor dhe kundër tij do të ngrihet padi e duhur . Sektori për Punë të Brendshme Ohër. Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

Loading...
loading...Loading…


loading…