Pronari tregon si ia vodhën 2 veturat BMW !

Gjatë ditës së djeshme në qytetin e Ferizajit, hajnat kanë vjedhur dy vetura luksoze.
Veturat e tipit BMW, jnë vjedhur mbrëmjen e së dielës, sipas pronarit të veturave hajnat kishin hyrë në shtëpi dhe kishin marrë qelësat e dy veturave dhe më pas kanë vjedhur veturat.

Pronari i tyre Driton Behluli, ka dhënë një shpërblim të madh kush jep informacione në lidhje me këto dy vetura, transmeton Magazina.al

Ai i është drejtuar të gjithë atyre që mund t’i shohin këto vetura apo mund të kenë informacion për to që t’i drejtohen policisë apo atij personalisht dhe shpërblimi për këtë do të jetë 1000 euro.f_1500287133-3523844StrugaLajm


Loading...
loading...