Propozimet e pazakonta për martesë(FOTO)

Propozimi i martesës është ndoshta një nga momentet më prekëse dhe emocionuese në jetën e një çifti.

Disa prej tyre këtë ritual e marrin me shumë përgjegjësi, e disa shtojnë edhe pak doza humori.

Këto janë disa nga propozimet më të pazakonshme që dëshmojnë se ka “dashuri të kolerës” edhe në kohën tonë.

I fundit më i miri, ndoshta do të jetë propozimi juaj, mendojeni.

StrugaLajm
Loading…


loading…