Propozohet që kafenetë të punojnë deri ora 21:00

Komisioni për Sëmundje Infektive do të propozoj deri tek Qeveria që lokalet, kafiteritë, restorantet dhe të gjithë objektet tjera hotilerike do të punojnë deri në orën 21:00 në vend të orës 23:00, shkruan “360 shkallë”.

Komisioni këtë propozim do ta dorëzoj deri tek Qeveria dhe pritet që i njëjti të miratohet në seancë qeveritare.

Shkurtimi i orarit të punës si propozim sot është shqyrtuar dhe miratuar nga shtabi i krizës qeveritarë.StrugaLajm

Venko Filipçe dje deklaroi se nëse masat nuk japin rezultatet, do të shqyrtohet mbyllja e plotë e objekteve hotilerik disa orë më herët se tani në orën 23:00.

In : Aktuale

Loading...
loading...