PSE U MBLODH BDI-JA NË REÇICË?

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti, këtë pasdite mblodhi anëtarësinë në selinë e partisë në Reçicë të Vogël. Përveç kryesisë e këshillit të përgjithshëm, në seli ishte edhe grupi parlamentar i BDI-së.

Zëdhënësi i integrisëve, Bujar Osmani, i tha TV21 se kreu Ahmeti ka nisur një varg konsultime me nivele të ndryshme të strukturave të BDI-së, ndërsa po organizohen në grupe veç e veç, e kjo për të respektuar distancën për mbrojtje nga pandemia.

“Qëllimi është analizimi i situatës paszgjedhore dhe perspektivës për bisedat për qeverinë e ardhshme, andaj këto konsultime do të jenë të rregullta ditëve në vijim. Ajo që po bëjmë sot është një informim i njerëzve të partisë nga ana e kryetarit Ahmeti për bisedimet që ka pasur deri më tani dhe për të marrë mendimet e tyre se si duhet të vazhdohet më tutje” tregoi Osmani për TV21.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...