PSURRIFESTI I GRUEVISTËVE

Guevistet shpallen nje Manifest- pshurrifest, sipas të cilit pshurrifesti do ti zgjidhka problemet e shqiptarëve në fyromistan. A nuk e din valle ky grupim morrash se neper trojet shqiptare kane kaluar ushtri barbarësh sikurse qe ishin: Vandalët, Hunë, Avarët dhe shumë egërsira të tjera dhe nuk patën mundësi ta shkulin këte popull, pa lere më një grupim morrash gruevistë që i la turku te shtohen nëpë kasollat e pronarëve shqiptarë. Kërcënohen se do të bëjnë një regjistrim në të cilin ne nuk do të dalkemi mbi 15%. Kanë të drejtë kur thonë ashtu, pasi nga 12 sektorë dhe drejtori qe i ka Enti Republikan i Ststistikave shqiptarët nuk e udhëheqin asnjë. Shqiptarët asesi nuk duhet të futen ne regjistrim pa pasur kontroll mbi këte institucion.Regjstrimin ta bëjë faktori nderkombëtar ku do të marrin pjesë Shqipëria dhe Bullgaria. 100.000 pasaporta bullgarë me siguri do të flasin në ate regjistrim.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...