Pushton’ botën portreti i Biden me oriz dhe grurë i punuar nga shqiptari i Gjakovës (Foto)

Artisti nga Gjakova, Alkent Pozhegu, ka realizuar përmes drithërave portretin e presidentit të zgjedhur amerikan, Joe Biden.

Gjakovari thotë se ketë e bëri për t’i uruar mirëseardhje amerikanit dhe për ta falënderuar për kontributin që ka dhënë për Kosovën.

Me këtë punë piktori që theu disa here theu rekordin Guinness, filloi të merret qysh nga viti 2012 duke portretizuar shumë figura përmes farave të ndryshme,njofton klan kosova.

Biden 1

Loading...
loading...Loading…


loading…