Qentë e rrugës e sulmojnë maturanten në Ohër!

Vetëm fati e ka shpëtuar një maturante mbrëmë nga një ‘’kope’’ me qen në Ohër.Sulmi ndaj të res ka ndodhu pas mesnate rreth orës  1 ku më shumë se 10 qen i afruan dhe e sulmuan duke i shkaktuar edhe disa lëndime në duar dhe këmbë.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...