Qeveria e Maqedonisë vlerëson se ende nuk ka ardhur koha për orë policore

Zv/kryeministri për çështje evropiane Fatmir Bytiçi ka deklaruar se qëndrimi i Qeverisë është se ende nuk ka ardhur koha për orë policore.

“Vlerësoj se qëndrimi i Qeverisë është se nuk ka ardhur koha për orë policore, masat nga aspekti shëndetësor të cilat janë miratuar po japin rezultat, por gjithsesi se jemi duke e ndjekur situatën shëndetësore dhe rekomandimet e Komisioni për Sëmundje Infektive dhe nëse është e nevojshme do të reagojmë. Sa i përket pasojave ekonomike, ato janë të lidhura, sa më shumë e shkurtoni orarin e subjekteve ekonomike, aq më të mëdha janë humbjet”, ka thënë Bytiçi në pyetjen e gazetarëve/ SHENJA.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...