Qeveria e re e xhaketave të vjetra!

Medai Shaolli
Çfarë pritet të ndodhë vitin e fundit të mandatit të kësaj qeverie për qytetarët e ‘Severnës’?!
Veç zhvatjes për t’u pasuruar secili për vete dhe heshtjes ndaj drejtësisë së munguar, kjo qeveri do ta mbyllë mandadin me turp dhe dështim!StrugaLajm
Loading…


loading…